Extra info

Expeditie Robinson zelf spelen

Robinson aan Tafel - Robinson Experience

De Robinson aan Tafel zijn spellen gebaseerd op Expeditie Robinson. Het complete spel kun je inclusief begeleiding huren. Een Robinson-uitje op het werk, in de sportkantine of op een terras boek je éénvoudig bij ons. Speel Robinson aan Tafel bij voorkeur in een natuurrijke omgeving, bijvoorbeeld bij een strandtent. Zo wordt het avontuurlijke, eiland- en overlevingsthema extra benadrukt. Je speelt het op 1 van de toplocaties via Lighthouse Events & Media BV in Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland. Na een pilotperiode vorig jaar is het Expeditie Robinson aan Tafel team building activiteit nu officieel te boeken via robinsonaantafel.nl.

Lighthouse Events & Media BV

Robinson aan Tafel en Kwal aan Tafel zijn onderdeel van Lighthouse Events & Media BV, een zusterorganisatie voor de professionele organisatie van zakelijke evenementen voor bedrijven. Ook voor een corporate teamday of voor een townhallmeeting volgens speciaal thema met teambuilding. Voornamelijk werkzaam in de metropoolregio Rotterdam Den Haag Delft en Leiden. Vanwege de mobiliteit zijn Robinson aan Tafel gemakkelijk op locatie te organiseren. Hert kan in hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in alle horeca naar keuze door heel Nederland worden gespeeld. Ook is het gezelsschapsspel zeer geschikt voor de eigen locatie, zoals een bedrijfspand, de (sport)kantine, terras of gewoon op de kantoorvloer. Alles wordt volledig verzorgd, inclusief begeleiding.

Robinson Crusoe spelen

Het evenementenbureau Lighthouse Events is één van de grootste organisatoren op het gebied van zakelijke evenementen met teambuilding en bedrijfsuitjes in Nederland. Ook voor teamuitjes, een familiedag of een vrijgezellenuitje voor mannen of vrouwen zijn ze dé professionele partner samen met Beleving aan Zee. Dankzij de mobiliteit is de expeditie overal inzetbaar en flexibel te organiseren. “Robinson aan Tafel is zowel buiten als binnen uitvoerbaar, en daarmee niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommige bedrijven vinden die zekerheid fijn”, weet Milan Verwoerd, één van de bedenkers van het avonturenspel en werkzaam bij evenementenorganisator Beleving aan Zee.

Vooral bedrijven kiezen deze Expeditie Robinson-variant, omdat het geschikt is voor grote groepen. Soms tot wel 500+ personen tegelijk!

Deze bedrijven gingen u voor

indoor uitje robinson
uitje robinson
Expeditie Robinson
terras uitje
crusoe eiland spel
tafelspel bedrijven
aan tafel strandspel robinson
bedrijfsuitje robinson
bedrijfsuitje rosinson crusoe

Ervaringen van onze klanten

Monique Schillemans⋆⋆⋆⋆⋆

Wat een leuk bedrijf! Eerder met ander bedrijf minder goede ervaring, maar hier weten ze echt wel hoe te regelen en ondersteunen!! Leuke activiteiten, meedenken met programma, actieve aanwezigheid op de dag zelf, fijne en snelle communicatie! (Flexibel in tussentijdse aanpassingen) We hebben geboft met Chimene, Charlotte en Alberto als hosts, ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Zonder problemen geswitched van een buiten naar binnenprogramma ivm het weer. Ik zou zo een nieuwe beleving met hun aangaan!

Kathelijne Soydan⋆⋆⋆⋆⋆

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach Scheveningen) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond het een fijn team om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Robinson aan tafel was erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Naomi Den Hoorn⋆⋆⋆⋆⋆

Super geregeld! Wij hebben onlangs een Expeditie gehad wat op het strand zou plaatsvinden. Slecht weer, maar we konden gelukkig naar binnen waar we een binnen versie van de expeditie kregen. Dit was echt super leuk! In de zomer komen we terug!

Arnoud van Kleef - Shell⋆⋆⋆⋆⋆

Op 4 november deze indoor tafel expeditie gedaan. Zeer leuk en geslaagd. Bedankt team!

Marlies Bilham⋆⋆⋆⋆⋆

De deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit en competitie! En het team was erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit aanbevelen, het was een hele positieve ervaring :-)

Nancy Van Der Zijden⋆⋆⋆⋆⋆

Wij hebben met ons bedrijf Outdoor Valley een hele leuke teamdag gehad met Beleving aan Zee! Alles was goed geregeld en de spellen/opdrachten waren top!
2254