Extra info

Vooral bedrijven kiezen deze Expeditie Robinson-variant, omdat het geschikt is voor grote groepen. Soms tot wel 500+ personen tegelijk!

Expeditie Robinson spelen

Speel Robinson aan Tafel bij voorkeur in een natuurrijke omgeving, bijvoorbeeld bij een strandtent. Zo wordt het avontuurlijke, eiland- en overlevingsthema extra benadrukt. Je speelt het op 1 van de toplocaties via Beleving aan Zee in Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland. Maar het kan natuurlijk ook in hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in alle horeca naar keuze worden gespeeld. Ook is het gezelsschapsspel zeer geschikt voor de eigen locatie, zoals een bedrijfspand, de (sport)kantine, terras of gewoon op de kantoorvloer. Volledig verzorgd en door héél Nederland!

Dankzij de mobiliteit is de expeditie overal inzetbaar en flexibel te organiseren. “Robinson aan Tafel is zowel buiten als binnen uitvoerbaar, en daarmee niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Sommige bedrijven vinden die zekerheid fijn”, weet Milan Verwoerd, één van de bedenkers van het avonturenspel

Expeditie Robinson Crusoe

Het evenementenbureau Beleving aan Zee is één van de grootste organisatoren op het gebied van zakelijke evenementen met teambuilding en bedrijfsuitjes in Nederland. Ook voor teamuitjes, een familiedag of een vrijgezellenuitje voor mannen of vrouwen zijn ze dé professionele partner. De organisator van uitjes aan de Zuid-Hollandse kust kan dankzij Robinson aan Tafel haar indoor productassortiment verder verbreden. Het activiteiten- en uitjesassortiment is, behalve aan zee, nu door héél Nederland beschikbaar. Probeer dit avonturenspel op kantoor!

Bezoek Expeditie Robinson aan Tafel op de Beleving aan Zee website:

Deze bedrijven gingen u voor

bedrijfsuitje robinson
uitje robinson
crusoe eiland spel
bedrijfsuitje rosinson crusoe
tafelspel bedrijven
Expeditie Robinson
aan tafel strandspel robinson

Ervaringen van onze klanten

Monique Schillemans⋆⋆⋆⋆⋆

Wat een leuk bedrijf! Eerder met ander bedrijf minder goede ervaring, maar hier weten ze echt wel hoe te regelen en ondersteunen!! Leuke activiteiten, meedenken met programma, actieve aanwezigheid op de dag zelf, fijne en snelle communicatie! (Flexibel in tussentijdse aanpassingen) We hebben geboft met Chimene, Charlotte en Alberto als hosts, ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Zonder problemen geswitched van een buiten naar binnenprogramma ivm het weer. Ik zou zo een nieuwe beleving met hun aangaan!

Kathelijne Soydan⋆⋆⋆⋆⋆

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach Scheveningen) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond het een fijn team om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Robinson aan tafel was erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Naomi Den Hoorn⋆⋆⋆⋆⋆

Super geregeld! Wij hebben onlangs een Expeditie gehad wat op het strand zou plaatsvinden. Slecht weer, maar we konden gelukkig naar binnen waar we een binnen versie van de expeditie kregen. Dit was echt super leuk! In de zomer komen we terug!

Arnoud van Kleef - Shell⋆⋆⋆⋆⋆

Op 4 november deze indoor tafel expeditie gedaan. Zeer leuk en geslaagd. Bedankt team!

Marlies Bilham⋆⋆⋆⋆⋆

De deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit en competitie! En het team was erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit aanbevelen, het was een hele positieve ervaring :-)
188