Bedrijfsuitje binnen?

Lighthouse Events presenteert Robinson aan Tafel: een avontuurlijk gezelschapsspel voor bedrijven. De teams maken hun eigen bandana, bouwen een kamp en voltooien uitdagende opdrachten. Ideaal voor teambuilding, geschikt voor grote groepen tot 500+ personen en flexibel inzetbaar op elke locatie. Boek Expeditie Robinson aan Tafel, dit bedrijfsuitje is ook binnen (indoor) zo georganiseerd.


Vooral bedrijven kiezen deze Robinson aan Tafel-variant. Omdat het geschikt is voor grote groepen. Soms tot wel 500 man tegelijk!

Expeditie Robinson spelen

Speel Robinson aan Tafel bijvoorbeeld in de kantine of op kantoor. Vrijwel elke locatie kan feestelijk of in survivor-thema worden ingericht, waarna de werknemers met plezier een gezelsschapsspel doen. Tevens is het zéér geschikt voor teambuilding. Het groepsgevoel en het avontuur worden op een all-inclusive teamdag of middag met elkaar beleeft. Je speelt het op 1 van de toplocaties via Lighthouse Events in Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland. Bijvoorbeeld, in de Grote Kerk. Of bij één van de strandtenten waarmee we samenwerken.

Robinson aan Tafel op locatie

Maar het kan natuurlijk ook in hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in alle horeca naar keuze worden gespeeld. Ook is het gezelsschapsspel zeer geschikt voor de eigen locatie, zoals een bedrijfspand, de (sport)kantine, terras of gewoon op de kantoorvloer. Door héél Nederland!

Dankzij de mobiliteit is deze Expeditie-variant overal inzetbaar en flexibel te organiseren. “Robinson aan Tafel is zowel buiten als binnen uitvoerbaar, en daarmee onafhankelijk van de weersomstandigheden. Sommige bedrijven vinden die zekerheid fijn”, weet Milan Verwoerd, één van de bedenkers van het avonturenspel. 

Robinson Crusoe spelen

Het evenementenbureau Lighthouse Events & Media is één van de grootste organisatoren op het gebied van zakelijke evenementen met teambuilding en bedrijfsuitjes in Nederland. Ook voor teamuitjes, een familiedag of een vrijgezellenuitje voor mannen of vrouwen zijn ze dé professionele partner. De organisator van uitjes aan de Zuid-Hollandse kust kan dankzij Robinson aan Tafel haar indoor productassortiment verder verbreden. Het activiteiten- en uitjesassortiment is, behalve aan zee, nu door héél Nederland beschikbaar. Leuk als indoor uitje met personeel!

Deze bedrijven gingen u voor

indoor uitje robinson
uitje robinson
Expeditie Robinson
terras uitje
crusoe eiland spel
tafelspel bedrijven
aan tafel strandspel robinson
bedrijfsuitje robinson
bedrijfsuitje rosinson crusoe

Ervaringen van onze klanten

Monique Schillemans⋆⋆⋆⋆⋆

Wat een leuk bedrijf! Eerder met ander bedrijf minder goede ervaring, maar hier weten ze echt wel hoe te regelen en ondersteunen!! Leuke activiteiten, meedenken met programma, actieve aanwezigheid op de dag zelf, fijne en snelle communicatie! (Flexibel in tussentijdse aanpassingen) We hebben geboft met Chimene, Charlotte en Alberto als hosts, ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Zonder problemen geswitched van een buiten naar binnenprogramma ivm het weer. Ik zou zo een nieuwe beleving met hun aangaan!

Kathelijne Soydan⋆⋆⋆⋆⋆

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach Scheveningen) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond het een fijn team om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Robinson aan tafel was erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Naomi Den Hoorn⋆⋆⋆⋆⋆

Super geregeld! Wij hebben onlangs een Expeditie gehad wat op het strand zou plaatsvinden. Slecht weer, maar we konden gelukkig naar binnen waar we een binnen versie van de expeditie kregen. Dit was echt super leuk! In de zomer komen we terug!

Arnoud van Kleef - Shell⋆⋆⋆⋆⋆

Op 4 november deze indoor tafel expeditie gedaan. Zeer leuk en geslaagd. Bedankt team!

Marlies Bilham⋆⋆⋆⋆⋆

De deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit en competitie! En het team was erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit aanbevelen, het was een hele positieve ervaring :-)
2143