Robinson aan Tafel - Persbericht

Magisch vierkant & visvangen op kantoor

Organisator zakelijke evenementen lanceert jubileumeditie; Robinson aan Tafel 

Scheveningen, dinsdag 25 juli 2023

Lighthouse Events organiseert een speciale jubileumeditie van Expeditie Robinson: Robinson aan Tafel. Een avontuurlijk gezelschapsspel voor bedrijven, dat na een proefperiode vorig jaar, dit jaar direct in de top 5 van de meest geboekte uitjes staat. 

De organisator biedt al ruim 10 jaar activiteiten aan in Scheveningen, Wassenaar, Hoek van Holland, Kijkduin en Katwijk. Om dat te vieren ontwikkelden ze de speciale jubileumvariant van het meest geboekte uitje, namelijk; Robinson aan Tafel.

Robinson aan Tafel

Het Robinson-thema blijft sinds de start enorm tot de verbeelding spreken. Tijdens Robinson aan Tafel zullen, onder begeleiding van ervaren instructeurs, de teams zich op hun eigen bandana storten en daarna allerlei uitdagende opdrachten doen. Ze bouwen een kamp met bamboe, lossen het magische vierkant op, vangen vis, en meer. Op kantoor!?

Afwisselend is er spanning, plezier en ruimte voor creativiteit. Ook worden belangrijke kwaliteiten als strategiebepaling, behendigheid en het oplossen van raadsels en puzzels getest. Het is vooral vanwege het survivor-instinct een populair spel op tv en als bedrijfsuitje. 

De succesformule van dit teamuitje is nu ook toegepast bij de speciale en originele tafel-editie. Een spel dat twee uur duurt. En vanwege de vele uitdagingen en groepsverbindende elementen ideaal is voor teambuilding.

Vooral bedrijven kiezen deze Robinson aan Tafel-variant, omdat het geschikt is voor grote groepen. Soms tot wel 500 man tegelijk!

Dankzij de mobiliteit is deze Expeditie-variant overal inzetbaar en flexibel te organiseren. “Robinson aan Tafel is zowel buiten als binnen uitvoerbaar, en daarmee onafhankelijk van de weersomstandigheden. Sommige bedrijven vinden die zekerheid fijn”, weet Milan Verwoerd, één van de bedenkers van het avonturenspel.

Robinson aan Tafel aan zee

Speel Robinson bij voorkeur in een natuurrijke omgeving, bijvoorbeeld in een trendy beachclub. Zo wordt het avontuurlijke, eiland- en overlevingsthema extra benadrukt. Je speelt het op 1 van de toplocaties waarmee we samenwerken via Lighthouse Events & Media in Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland. Maar het kan natuurlijk ook in hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in alle horeca naar keuze worden gespeeld. Ook is het gezelschapsspel zeer geschikt voor de eigen locatie, zoals een bedrijfspand, de (sport)kantine, terras of gewoon op de kantoorvloer. Door héél Nederland!

Robinson Crusoe spelen

Het evenementenbureau Lighthouse Events & Media BV is één van de grootste organisatoren op het gebied van zakelijke en commerciële teamuitjes in Nederland, team- en bedrijfsuitjes. Langzamerhand kan de organisator van uitjes aan de Zuid-Hollandse kust haar landelijke ambities, mede door Robinson aan Tafel, uitbreiden en haar activiteiten overal in de Benelux aanbieden. Probeer dit avonturenspel op kantoor!

Deze bedrijven gingen u voor

indoor uitje robinson
uitje robinson
Expeditie Robinson
terras uitje
crusoe eiland spel
tafelspel bedrijven
aan tafel strandspel robinson
bedrijfsuitje robinson
bedrijfsuitje rosinson crusoe

Ervaringen van onze klanten

Monique Schillemans⋆⋆⋆⋆⋆

Wat een leuk bedrijf! Eerder met ander bedrijf minder goede ervaring, maar hier weten ze echt wel hoe te regelen en ondersteunen!! Leuke activiteiten, meedenken met programma, actieve aanwezigheid op de dag zelf, fijne en snelle communicatie! (Flexibel in tussentijdse aanpassingen) We hebben geboft met Chimene, Charlotte en Alberto als hosts, ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Zonder problemen geswitched van een buiten naar binnenprogramma ivm het weer. Ik zou zo een nieuwe beleving met hun aangaan!

Kathelijne Soydan⋆⋆⋆⋆⋆

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach Scheveningen) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond het een fijn team om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Robinson aan tafel was erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Naomi Den Hoorn⋆⋆⋆⋆⋆

Super geregeld! Wij hebben onlangs een Expeditie gehad wat op het strand zou plaatsvinden. Slecht weer, maar we konden gelukkig naar binnen waar we een binnen versie van de expeditie kregen. Dit was echt super leuk! In de zomer komen we terug!

Arnoud van Kleef - Shell⋆⋆⋆⋆⋆

Op 4 november deze indoor tafel expeditie gedaan. Zeer leuk en geslaagd. Bedankt team!

Marlies Bilham⋆⋆⋆⋆⋆

De deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit en competitie! En het team was erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit aanbevelen, het was een hele positieve ervaring :-)
1039